Here’s your silver lining

goBIGGER
by Adriana Matei

  Cum ar fi ca tu, designer creativ la inceput de drum, sa poti sa ai propriul fashion show al colectiei la care ai lucrat atat de mult, care te-a tinut treaz/a nopti la rand si a carei finalizare ti-a tinut loc si de mancare? Cum ar fi sa existe o competitie pe bune intre tinerii cu potential care sa le aduca beneficii vizibile si awareness-ul de care au atata nevoie?

 

    Stim cu totii ca e greu la inceput si e nevoie de multe resurse ca sa fii capabil sa mergi mai departe si sa crezi in visul tau. Ma bucur sa sustin si sa sprijin tinerii designeri si ma bucur infinit mai mult cand se intampla lucruri concrete pentru ei.


  Cum ar fi competitia fashionFANatic organizata de Fan Courier care, de la prima editie din 2012 a ajutat creatorii de moda la inceput de drum sa creada in continuare in talentul si visul lor (Mirela Fraser, Andra Andreescu, Traskin, Valentina Ciobanu, IE Clothing).
Intra pe www.fashionfanatic.ro, creeaza-ti cont, inscrie-ti colectia si un juriu format din specialisti din domeniu vor alege castigatorul. Imi face o deosebita placere sa iti spun ca si eu fac parte din juriu siiii, mai ales, sa iti spun ce premiu fabulos este pus in joc:


UN PHOTO SHOOT COMPLET SEMNAT DE COSMIN GOGU PHOTOGRAPHY

   Vei avea la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care se va ocupa de planificarea și organizarea acestui photo shoot: începând de la selecție și styling, modele & make-up, până la decorul locației, ce va fi stabilit în urma unui brainstorming creativ la care vom participa împreună. Tot ce trebuie să faci este să vii cu colecția, de restul ne ocupăm noi.

EVENIMENT DE LANSARE

   Vrem să ne asigurăm că vei câștiga vizibilitate și expunere în cadrul unui eveniment unic de lansare. Și aici vei beneficia de o echipă dedicată care va fi responsabilă de planning-ul evenimentului, cu tot ce presupune acesta: asigurarea locației, a echipei foto, a regizorilor de eveniment și a welcoming-ului invitaților. În plus, vei avea avantajul unei promovări media ca la carte, în cadrul conferinței de presă organizate tot de echipa #fashionFANatic. La eveniment vor participa nume cunoscute din presă și din lumea mondenă, așa că pregătește-te să-i inspiri cu colecția ta.

MULTA FAIMA

   Te vei bucura mai departe de susținerea noastră, astfel că, pe lângă expunerea oferită în cadrul evenimentului de lansare, calendarul cu ținutele tale va ajunge în mii de exemplare pe tot teritoriul țării, către partenerii și colaboratorii FAN Courier.


   Nu visa prea mult, doar pana pe 30 iulie poti face saltul catre cariera ta de succes!

#fashionFANatic

Young designers

Don’t miss this chance!

TELL ME
WHAT YOU
THINK

*